Thorgan Hazard ziet na puntenverlies Bayern op gelijke hoogte komen
Foto: AP

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdag 0-0 gelijkgespeeld bij Hoffenheim op de vijftiende speeldag van de Duitse Bundesliga. Daardoor ziet het Bayern München op de tweede plaats op gelijke hoogte komen.

Thorgan Hazard speelde hele wedstrijd voor Borussia Mönchengladbach op bezoek bij Hoffenheim, maar kon niets forceren. Hazard en co zien Bayern München, dat met 0-4 ging winnen bij Hannover, op gelijke hoogte komen. Borussia Dortmund speelt later zaterdagavond nog, maar blijft hoe dan ook leider.

Bij Fortuna Düsseldorf mocht Benito Raman in de basis starten, Dodi Lukebakio begon op de bank. Raman was niet beslissend en ging na 71 minuten naar de kant, Lukebakio viel 3 minuten voor tijd in maar was eveneens niet doorslaggevend. Düsseldorf won wel met 2-0 dankzij twee doelpunten van de Turk Kaan Ayhan (55, 79.).

Januzaj invaller in Spanje

In Spanje mocht Adnan Januzaj 21 minuten voor tijd invallen voor Real Socied, dat op bezoek ging bij Getafe. Jorge Molina (3.) had Getafe helemaal in het begin al op voorsprong gebracht, en daar kon ook Januzaj niets meer aan veranderen.