Rood en wit: dit waren de trouwjurken van Priyanka Chopra
Chopra, in nog een andere jurk, voor het avondfeest Foto: AFP

Nu de uitgebreide feestelijkheden in India achter de rug zijn, heeft Priyanka Chopra onthuld welke jurken ze droeg op haar huwelijk met Nick Jonas. De primeur was voor Hello en People.

De Indische Chopra, in 2000 tot miss World gekroond, en de Amerikaan Jonas, bekend geworden als een derde van muziekgroep The Jonas Brothers, zijn dit weekend gehuwd in de Indische stad Jodhpur. De festiviteiten namen vijf dagen in beslag, met op zaterdag een christelijke ceremonie en op zondag een hindoeceremonie.

Beide ceremonies vroegen om een andere jurk.

Ralph Lauren had al onthuld dat de Quantico-actrice bij hem kwam aankloppen voor een trouwjurk. Er waren uiteindelijk meer dan 1.826 uren nodig om de jurk met delicate kanten mouwen, hals én meterslange sleep te maken, schrijven Hello en People bij de eerste beelden van het trouwfeest. Ook Jonas werd door Ralph Lauren voorzien van een trouwkostuum.

Voor haar hindoeceremonie liet Chopra zich dan weer kleden door de Indische ontwerpster Sabyasachi Mukherji. ‘Ik heb altijd geweten dat ik in een rood traditioneel silhouet wilde trouwen, maar Sabya werkte ook met Frans borduurwerk. Samen met de schitterende juwelen en westers geïnspireerde sluier was het de perfecte mix van wie ik ben’, aldus de 36-jarige Chopra.

Het koppel kende elkaar al enkele jaren, maar werden pas in mei een koppel. In augustus bevestigden ze hun verloving.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ?? @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ?? @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once upon a fairytale... @nickjonas Link in bio @people

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on