Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham presenteren Music For Life
Foto: vrt

Music For Life wordt dit jaar gepresenteerd door Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham. Dat heeft radiozender Studio Brussel bekendgemaakt.

Eva De Roo zal voor de vierde keer Music For Life presenteren. Dit jaar krijgt ze twee Music For Life-nieuwkomers naast zich: Michèle Cuvelier, die van maandag tot en met donderdag het programma Zender presenteert, en Otto-Jan Ham, die al in 2001 voor het eerst te horen was op Studio Brussel.

Onder het motto ‘iedereen zorgt voor iedereen’ maakt het drietal een week lang - van donderdag 18 december tot kerstavond - non-stop radio in het kader van De Warmste Week.

Linde Merckpoel, tijdens de afgelopen vijf edities een vaste waarde, presenteert dit jaar niet. Ze organiseert haar eigen actie voor De Warmste Week, ‘Linde zwijgt’, ten voordele van de vzw Coda, een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen. Ze zal al zwijgend een week lang geld inzamelen vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent.

Net als vorig jaar vindt Music For Life plaats in het provinciaal domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke. De jaren voordien zette Music For Life zijn kamp steeds op in domein De Schorre in Boom.