Priyanka Chopra en Nick Jonas getrouwd in Indië
Priyanka Chopra in haar huwelijksjurk, ontworpen door Ralph Lauren. Foto: AFP

De actrice Priyanka Chopra (36), bekend van de serie Quantico, en zanger Nick Jonas (26) zijn zaterdag getrouwd in Indië. Ze hielden een christelijke ceremonie in een koninklijk paleis.

De ceremonie werd voltrokken door de vader van de bruidegom, Paul Kevin Jonas, in de Umaid Bhavan Palace in de stad Jodhpur. Zondag volgt een traditionele hindoeïstische trouwceremonie. De bruid en bruidegom droegen kleren ontworpen door Ralph Lauren. Dat laat de ontwerper zelf weten via Instagram. Na de ceremonie was vuurwerk te zien boven het paleis.

Priyanka Chopra en Nick Jonas getrouwd in Indië
Umaid Bhavan Palace in de stad Jodhpur Foto: REUTERS

‘Een van de meest speciale dingen aan onze relatie, is de samenkomst van onze families, die elkaars cultuur en geloof respecteren’, schreven de bruid en bruidegom bij een foto op Instagram. Het koppel verloofde zich in augustus.

Chopra is vooral gekend van haar rol in de serie Quantico, waar ze een FBI-agente in opleiding vertolkt. Ze is ook een Bollywoodster. Nick Jonas brak samen met zijn broers Kevin en Joe in 2005 door met de band The Jonas Brothers. Ze stopten ermee in 2013.