Deceuninck – Quick-Step Team gaat in zee met BMW

Deceuninck – Quick-Step Team gaat de komende twee seizoenen samenwerken met BMW. Patrick Lefevere kreeg op het hoofdkwartier van BMW Belux de sleutels van de eerste van vijftien voertuigen die het wielerteam ter beschikking krijgt. Deceuninck-Quickstep zal ook als één van de eersten gebruikmaken van nieuwe BMW X7, een wagen die volgend voorjaar pas gelanceerd wordt.

“We zijn zeer verheugd dat BMW ons vervoegt als nieuwe Officiële Autopartner. We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons te verbeteren en het team te ondersteunen. Een Officiële Autopartner als BMW, die even passioneel is over innovatie als wij, kan ons helpen om nog meer succes en plezier te bewerkstelligen”, zegt Patrick Lefevere.

De meerjarige overeenkomst wordt mede ondersteund door BMW concessiehouders Le Couter en Lemmens-Le Couter. “De waarden van het team en onze concessie gaan perfect samen: sportiviteit, team spirit en het continue zoeken naar verbetering om onze nummer één positie te handhaven. Zowel de wielrenners als onze medewerkers doen elke dag opnieuw hun uiterste best om de leider én de referentie te zijn”, aldus Stijn Le Couter en Werner Lemmens .

Deceuninck – Quick-Step Team gaat in zee met BMW