Victoria-Maria Geyer, special guest van Piper-Heidsieck tijdens de feesten
Foto: Piper-Heidsieck
Kleurrijk, multicultureel, etnisch, speels, kunstzinnig, vintage, … De stijl van interieurarchitecte Victoria-Maria Geyer in een woord omschrijven is onmogelijk. Binnenkort kun je haar creaties zelf ontdekken in de kerstetalages van Piper-Heidsieck. Een portret van een unieke ontwerpster.
Dossier aangeboden door Piper-Heidsieck.

Victoria-Maria Geyer, een autodidacte, viert dit jaar haar tiende jubileum als interieurarchitecte. Ze houdt ervan oude meubelen, grote designklassiekers en hedendaagse creaties van jonge ontwerpers te combineren. In haar interieurs voegt ze alles samen tot een stijlvol geheel: een seventies sofa van gelakt leder, een designcreatie van Serge Mouille, een houten buffetkast uit de jaren vijftig en een paddenstoellamp die rechtstreeks uit een speelgoedwinkel komt. De combinatie van humor en tijdloze elegantie is typisch voor haar interieurs en geven je zin om meteen al je vrienden uit te nodigen voor een feestelijk diner. Geen wonder dat Piper-Heidsieck Victoria-Maria uitkoos als special partner voor Kerst en de eindejaarsfeesten.

In de etalage
Les Couleurs, de reeks van drie Piper-Heidsieck-champagnekoelers in de vorm van een lippenstift - met daarin de Cuvée Brut, de Rosé Sauvage en de Cuvée Sublime - vormde de basis voor haar etalageontwerp. Het resultaat is een spel van verleiding in 3D, met een knipoog naar de glamoureuze lippenstiftverpakking. In Victoria-Maria Geyers kleurrijke etalage vloeien de rode lipsticktinten over in de initialen van het label in plexiglas. Het rood-met-gouden decor past perfect bij de meest sprankelende tijd van het jaar, en verwijst bovendien naar de bubbels van Piper-Heidsieck, het champagnelabel met zijn rode en gouden kleuren. Krachtig, feestelijk en verleidelijk, voor magische momenten en een schitterend eindejaar.

De installaties van Victoria-Maria Geyer kun je van 7 december tot en met 6 januari ontdekken in de etalages van Cosmeticary Brussel en Antwerpen. In deze boetieks vind je ook de drie Limited Editions Les Couleurs van Piper-Heidsieck.

cosmeticary.com
piper-heidsieck.com