Drie keer kussen met Piper-Heidsieck
Foto: Shutterstock.com
Champagne staat niet alleen voor feest, maar ook voor vrouwelijke elegantie. Net zoals je een lippenstift uitkiest op basis van je huidskleur, je stemming en de gelegenheid, biedt Piper-Heidsieck een passende cuvée voor elk moment.
Dossier aangeboden door Piper-Heidsieck.

Ter gelegenheid van de feesten brengt het champagnehuis die twee werelden samen met Les Couleurs. De reeks van drie champagnekoelers in de vorm van een lippenstift is een knipoog naar glamour, beauty en de iconische glimlach van Marilyn Monroe. Elke ‘lipstick’ is versierd met goud en de kleur van de cuvée die hij bevat. Het enige wat je nog moet doen, is jouw ideale kleur vinden, of die van de dame aan wie je de champagne cadeau wilt doen.

Glamoureus rood
In deze champagnekoker vind je de Cuvée Brut van Piper-Heidsieck, een assemblage van pinot noir - typisch voor dit champagnehuis - chardonnay en pinot meunier. Het is een champagne voor vrouwen met een natuurlijke flair en elegantie.

Het ideale kerstcadeau voor deze vrouw: een iconisch parfum, een zijden sjaal, een literaire klassieker, … Tijdloze producten die een leven lang meegaan.

Kleur van wilde rozen
Deze lippenstift, met daarin de Rosé Sauvage van Piper-Heidsieck, heeft een zachte, romantische look. Maar laat je niet misleiden, want deze champagne is allesbehalve braaf. Hij is het resultaat van een unieke assemblage en valt dus in geen enkel vakje te klasseren. Een cuvée met karakter, voor echte levensgenieters.

Het ideale kerstcadeau voor deze vrouw: een uniek designstuk voor haar garderobe, een parfum met toetsen van rood fruit of een diner in een gastronomisch restaurant.

Delicate nudetint
Deze champagne heeft weinig nodig om op te vallen. Hij heeft klasse, een stralende glimlach en is volledig in balans. De Cuvée Sublime is haar op het lijf geschreven.

Haar ideale kerstcadeau: een gouden juweel of een kasjmieren trui die zijdezacht aanvoelt.

Deze Limited Edition - beschikbaar in drie versies - kun je ontdekken in de boetieks van Cosmeticary in Brussel en Antwerpen. Net als vorig jaar zullen die hun etalages aankleden met de kleuren van Piper-Heidsieck. In de periode voor de feesten kun je er terecht voor een van de drie champagnekokers van Les Couleurs of voor een make-upsessie van Cosmeticary, met een glas champagne. Pure verwennerij met een feestelijk kantje. Vanaf 1 november vind je de lippenstiftkoelers ook bij je wijnhandelaar. Prijs voor de Cuvée Brut en de Cuvée Sublime: 45 euro; de Rosé Sauvage: 50 euro.