Fleetwood Mac komt naar Werchter Boutique en Pinkpop

Fleetwood Mac komt in 2019 naar ons land. De bekende rockgroep is de headliner van het dagfestival Werchter Boutique op 8 juli. Ook bij onze noorderburen is de band te zien: ze staan op het Nederlandse festival Pinkpop in Landgraaf.

Fleetwood Mac is, in de vernieuwde bezetting bestaande uit Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks en Christine McVie samen met nieuwkomers Mike Campbell en Neil Finn, een eerste grote naam op de jubileumeditie van Pinkpop. ‘In 2019 viert het festival haar 50ste editie en dan is een band als Fleetwood Mac een graag geziene gast op je verjaardag’, aldus de organisatie. Fleetwood Mac stond in 1971 op de tweede editie van Pinkpop, toen nog in Geleen.

Pinkpop 2019 vindt traditiegetrouw plaats met Pinksteren op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop van Pinkpop start op zaterdag 16 maart 2019.

In ons land is de band een maand later te zien. Ze staan op 8 juli op het festivalterrein van Werchter. De ticketverkoop van Werchter Boutique start op 9 november. Een regular ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Fleetwood Mac, te koop aan 150 euro per ticket.

In het meer dan 50-jarige bestaan van de band verkocht Fleetwood Mac wereldwijd meer dan 100 miljoen albums en werd de Grammy Award winnende band in 1998 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

 

Fleetwood Mac komt naar Werchter Boutique en Pinkpop
Foto: REUTERS