Gwyneth Paltrow deelt volledig trouwalbum
Foto: goop

Een maand na haar huwelijk in de Hamptons heeft actrice Gwyneth Paltrow de foto’s gedeeld. Dat deed ze via haar eigen website Goop.

Paltrow stapte vorige maand in het huwelijksbootje met televisieproducent Brad Falchuk, maar deelde tot dusver enkel een foto van de trouwringen aan hun vingers. Vrijdag besliste de 46-jarige Paltrow om meteen het volledige trouwalbum te delen via haar website Goop, met foto’s van de plechtigheid tot de openingsdans van het koppel.

De actrice geeft meteen ook alle details over haar huwelijk, wie de catering verzorgde, wie muziek kwam draaien en wie de aankleding verzorgde. Handig voor wie een gelijkaardig sprookjeshuwelijk wil plannen.

De actrice koos voor een couturejurk van Valentino, haar bruidsmeisjes (Apple, haar dochter met Chris Martin, en haar plusdochter) werden gekleed door Monique Lhuillier. De bruidegom en bruidsjonkers werden gekleed door Tom Ford. Voor het avondfeest wisselde Paltrow haar jurk in voor een kort jumpsuit dat werd ontworpen door Stella McCartney.

Voor beiden is het hun tweede huwelijk. Martin en Paltrow waren getrouwd van eind 2003 tot in maart 2014. Ze hebben naast Apple ook een zoon samen, Mozes. Falchuk was van 1994 tot in 2013 getrouwd met producer Suzanne Bukinik met wie hij een zoon en een dochter heeft.