Rihanna gaat zelf uit de kleren voor haar lingeriemerk
Foto: reuters
De nieuwste collectie van haar lingerielijn, die presenteert Rihanna gewoon zelf. Aan een flinke portie zelfvertrouwen in elk geval geen gebrek.

Rihanna lanceerde eerder dit jaar haar eigen lingerielijn onder de naam Savage x Fenty, en voor de catwalkshow op de modeweek in New York selecteerde ze zorgvuldig vrouwen met allerhande maten. Op de nieuwste campagenfoto's gaat de 30-jarige zangeres echter zelf uit de kleren. Ze poseert in een witte kanten beha en een bijpassend slipje. In een bijhorend, sensueel filmpje wordt ze geflankeerd door een resem andere modellen, terwijl zij in een bruidsluier alles gadeslaat. 

In augustus deed Rihanna in Vogue nog een boekje open over haar jojogewicht. 'Ik trek binnenkort weer de fitness in, maar je moet gewoon met jezelf kunnen lachen', vertelde ze toen. 'Ik weet zelf wel wanneer ik wat zwaarder ben of net wat ben afgevallen. Ik accepteer alle lichamen. Ik ben niet gebouwd zoals een Victoria's Secret-meisje, maar ik voel me toch mooi en straal zelfvertrouwen uit in lingerie.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) op