Opnieuw koninklijk babygeluk in Monaco
Foto: Photo News

De Monegaskische koninklijke familie is opnieuw wat groter geworden. Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, is bevallen van een tweede zoontje.

De 32-jarige Casiraghi en haar verloofde, filmproducer Dimitri Rassam, hebben dinsdag een zoontje verwelkomd, melden Franse media. Volgens Voici kreeg de jongen de naam Balthazar, maar dat werd nog niet bevestigd.

Voor Casiraghi, die jarenlang het gezicht was van Gucci, is het haar tweede zoontje. Zij en haar ex-vriend, de Franse acteur Gad Elmaleh, werden in 2013 de ouders van Raphaël. Rassam heeft al een dochter uit zijn eerste huwelijk. Het koppel maakte eerder dit jaar zijn verloving bekend.

Het beloven drukke tijden te worden ten huize van grootmoeder prinses Caroline. Het is al de derde keer dit jaar dat haar familie uitbreidt, en het aantal kleinkinderen staat intussen al op zeven. Haar oudste zoon Andrea verwelkomde in april zijn derde kindje, terwijl jongste zoon Pierre een maand later voor de tweede keer vader werd.