Amy Schumer is zwanger van haar eerste kindje
Amy Schumer en haar man Chris Fisher Foto: Isopix

Amy Schumer (37) en haar man Chris Fisher (38) verwachten een eerste kindje. Dat maakte de Amerikaanse comedian en actrice op een bijzondere manier bekend via Instagram.

Geen foto van een bolle buik of een eerste echo bij Amy Schumer, ze kondigde aan dat ze zwanger is via een post op de Instagrampagina van haar goede vriend en journalist Jessica Yellin van News Not Noise. Die deelde via Instagram een lijst van alle politici per staat, waar je volgens Schumer op moet stemmen. Op dinsdag 6 november houden de Verenigde Staten belangrijke tussentijdse verkiezingen. Helemaal onderaan de mededeling stond ‘Ik ben zwanger-Amy Schumer’ te lezen.

De actrice deelde op haar eigen Instagram een gefotoshopte foto van prins Harry en Meghan Markle, waarbij ze hun hoofden had ingewisseld. In een mededeling in The Times maakte ze ook nog een grapje over haar zwangerschap. ‘Chris en ik zijn door het dolle heen en bijna zeker dat hij de vader is. Ik kijk er naar uit om de concurrentie met Meghan aan te gaan.’

Het goede nieuws komt er zo’n acht maanden nadat Amy en chef-kok Chris elkaar het jawoord hadden gegeven op het strand in Malibu.