Juventus mist Mandzukic in Champions League-duel met Manchester United
Foto: Photo News

Juventus zal dinsdag tijdens het toptreffen op de derde speeldag van de Champions League, op bezoek bij Manchester United, niet kunnen rekenen op aanvaller Mario Mandzukic. De Kroaat liep maandag op training een blessure op aan de linkerenkel. Juventus gaf geen verdere details omtrent zijn onbeschikbaarheid.

Cristiano Ronaldo is er tegen zijn ex-ploeg wel opnieuw bij bij de Bianconeri. De Portugees kreeg rood in het openingsduel bij Valencia en werd vervolgens één speeldag geschorst. Ronaldo verdedigde de kleuren van Manchester United tussen 2003 en 2009. Man Utd-coach José Mourinho was Ronaldo’s coach bij Real Madrid tussen 2010 en 2013.

Juventus staat na twee speeldagen aan de leiding in groep H, met het maximum van zes punten. Manchester United volgt als tweede op twee eenheden. In de andere wedstrijd van de groep ontvangt het nog puntenloze Young Boys Valencia (1 pt).

Manchester United mist Alexis Sanchez

Manchester United kan dinsdag tijdens de topper op de derde speeldag van de Champions League, thuis tegen Juventus, niet rekenen op topspits Alexis Sanchez. Dat kondigde trainer José Mourinho maandag aan.

"De spelers die jullie hebben gezien (op training, nvdr.) zijn beschikbaar. Er is niets te verbergen, Alexis is out", verklaarde de Portugees tijdens een persconferentie. Een reden voor de afwezigheid van de spits, gaf hij niet.

In de Premier League scoorde de Chileen nog het winnende doelpunt tegen Newcastle (3-2) op 6 oktober, voor de interlandbreak. Zaterdag tegen Chelsea (2-2) kwam hij weliswaar pas in de 85e minuut op het veld.