Florence and the Machine na drie jaar opnieuw headliner op Rock Werchter
Foto: Koen Bauters

Geweldig nieuws voor fans van Florence and the Machine. De Britse zangeres keert na drie jaar terug naar Rock Werchter. Op zaterdag 29 juni zal ze de festivalweide overspoelen met haar bekende nummers zoals ‘Dog Dags Are Over’, ‘You’ve Got The Love’ en ‘Sky Full Of Song’.

Wie geen tickets kon krijgen voor de ‘High As Hope Tour’ in het Sportpaleis in Antwerpen (op 7 maart 2019), hoeft niet te wanhopen. Het concert was in een wip uitverkocht, maar nu komt ze ook naar Rock Werchter enkele maanden later. En daar kijkt mening fan naar uit, want als Florence op haar blote voeten het podium van het festival oploopt dan gebeurt er iets magisch.

Opvallende publiektrekkers

Vijf headliners voor Rock Werchter 2019 zijn nu gekend: P!NK op donderdag 27 juni, The Cure op vrijdag 28, Mumford & Sons en Florence + the Machine komen naar Werchter op zaterdag 29 juni. Muse sluit op zondag 30 juni het festival af.

Wil je tickets? Dan kan je best klaarzitten op vrijdag 26 oktober om 9 uur, om een entree te regelen via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.