Christoff vraagt vriend live op tv ten huwelijk

Christoff (42) heeft zijn vijftien jaar jongere vriend Ritchie zaterdagavond ten huwelijk gevraagd. Dat deed de zanger live op de Duitse tv tijdens het Schalgerbooom-festival. De bruiloftplannen mogen worden gesmeed, want het antwoord was een duidelijke ‘ja’.

‘Toen ik je voor de eerste keer gezien heb, wist ik meteen dat jij de ware voor mij bent. Vandaag kijken miljoenen mensen over de hele wereld en ik wilde je gewoon zeggen en laten, en aan iedereen laten zien, hoe graag ik je zie’, begon Christoff het aanzoek in de Westfalenhalle in Dortmund. De Belg trad er op met zijn populaire groep Klubbb 3.

‘Vandaar misschien de belangrijkste vraag uit heel mijn leven.’ Daarop ging de zanger door een knie en vroeg zijn vriend ten huwelijk. Ritchie hoefde niet lang na te denken over zijn antwoord: ‘Ja’, hoorden alle aanwezigen de emotionele jongeman reageren.

Smoorverliefd

Christoff en Ritchie zijn een klein jaar samen. De zanger leerde hem kennen op de werkvloer. Ritchie werkt als administratief bediende in een groothandel van kleding en schoenen, dat in hetzelfde gebouw als Christoffs management is gevestigd.

De Nederlandse zanger Jan Smit stond klaar om het aanzoek te vertalen voor alle aanwezigen. Een intiem huwelijksaanzoek was het dus allerminst. Schlagerbooom wordt live uitgezonden door de Duitse ARD en is enorm populair. Vorig jaar keken ruim zes miljoen kijkers naar het muziekspektakel.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in