Zendaya treedt in voetsporen van Gigi Hadid bij Tommy Hilfiger
Zendaya en Tommy Hilfiger. Foto: Instagram

De Amerikaanse Zendaya is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger. De 22-jarige zangeres en actrice zal een eigen lijn ontwerpen en opduiken in de lentecampagne van het merk.

In de Verenigde Staten is Zendaya een grote ster, ze werkt onder meer als zangeres, model en actrice. Zo staat ze momenteel op de filmset van de actieprent Spider-Man: Homecoming. Maar nu mag ze zichzelf ook ontwerpster noemen, want ze maakt samen met Tommy Hilfiger een nieuwe kledinglijn, waar ze zelf het gezicht van wordt. ‘Zendaya is een klassieke schoonheid met veel talent en bovenal een sterke en slimme vrouw’, schrijft Tommy Hilfiger op Instagram.

Zendaya is niet de eerste bekende vrouw die de muze is van het label. Ze treedt in de voetsporen van topmodellen Gigi Hadid, Winnie Harlow en Haily Baldwin.

 Zendaya treedt in voetsporen van Gigi Hadid bij Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger heeft gevraagd om een lijn te maken die ‘zakenvrouwen’ in de schijnwerpers plaatst en een mix is tussen haar eigen eclectische stijl en de Amerikaanse vibe van het merk. De collectie zal vanaf februari te koop zijn, maar meer concrete informatie is er nog niet.

Zendaya heeft er zin in. ‘Mode is een manier om zelfexpressie en individualiteit te vieren’, klinkt het.

 Zendaya treedt in voetsporen van Gigi Hadid bij Tommy Hilfiger
Gigi Hadid in een campagnebeeld van Tommy Hilfiger

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig