Slecht nieuws voor Christian Benteke: spits komt dit jaar niet meer in actie
Foto: Photo News

Christian Benteke komt door zijn knieblessure voor Nieuwjaar niet meer in actie voor Crystal Palace, zo maakte coach Roy Hodgson donderdag bekend aan Sky Sports.

Woensdag raakte bekend dat Benteke met succes een kijkoperatie had ondergaan aan zijn knie. Tijdens die ingreep werd het kniegewricht ook schoongemaakt. “De chirurg was tevreden met het resultaat van de operatie en we verwachten Christian dan ook snel terug op training”, zo klonk het bij Palace.

De 27-jarige Benteke staat al sinds medio augustus aan de kant met de blessure. De spits miste zo de oefeninterland tegen Schotland en de Nations League-opener tegen IJsland. Voor het tweeluik tegen Zwitserland en Nederland werd hij wegens zijn blessure eveneens niet opgeroepen. Voor het WK in Rusland van afgelopen zomer viel hij naast de selectie.

Disclaimer: Belga signaleert elke dag berichten met belangrijk of opvallend nieuws uit andere media. Deze berichten krijgen het trefwoord PRESS mee. Belga kan evenwel nooit verantwoordelijk gesteld worden voor deze berichtgeving gebracht door andere media. Gelieve steeds de juiste bron te vermelden bij deze door Belga verspreide informatie.