De Amerikaanse president Donald Trump krijgt weer heel wat kritiek over zich heen. Afgelopen dinsdag imiteerde hij Christine Blasey Ford, de vrouw die vorige week kandidaat-opperrechter Kavanaugh van aanranding beschuldigde in de Senaat. Maar met die imitatie was Trump zeker niet aan zijn proefstuk toe. Zo choqueerde hij eerder dit jaar nog met een imitatie op een evenement van de NRA, van de terroristen die in de Parijse Bataclan toesloegen,

Tijdens zijn verkiezingscampagne viel Trump wel vaker op met zijn manier van campagnevoeren. Toen zijn grote concurrente Hillary Clinton duizelig werd tijdens een herdenking van 9/11, zag hij zijn kans schoon om met haar te spotten.

 

 

Maar ook als president zit Trump niet verlegen om een imitatie meer of minder. Zo deed hij enkele maanden geleden nog een bizarre imitatie van enkele Aziatische regeringsleiders.

 

 

Terug naar zijn campagne: toen kwam hij zwaar onder vuur te liggen nadat hij lachte met de handicap van een mindervailde journalist van de New York Times. Hieronder kan u nog eens zijn imitatie terugvinden van dokter Ford.