Een man is omgekomen nadat hij met zijn wagen omstreeks tien uur is ingereden op een kindercrèche in het Vossekot in Keerbergen. Zowel de wagen als de woning zijn in vlammen opgegaan. Op het moment van de aanrijding waren er geen kinderen aanwezig. Dat bevestigt het parket.

De kindercrèche wordt uitgebaat door de echtgenote van de bestuurder. Het tweetal zat al een tijdje verwikkeld in een echtscheidingsprocedure.

De man reed met zijn wagen tegen het huis van zijn vrouw, waar ook een kinderdagverblijf gevestigd is. Er waren geen kinderen aanwezig. Het parket van Leuven meldt dat volgens een getuige de man na de aanrijding uit de wagen stapte, brandstof uitgoot en het huis in brand stak. Hij bleef volgens die getuige zelf ook in de brand. 

 De bestuurder overleed ter plaatse, zowel de wagen als de woning zijn volledig uitgebrand. Ook twee aanpalende woningen hebben heel wat schade opgelopen. Het parket van Leuven is momenteel ter plaatse om een onderzoek te voeren. Er is een wetsdokter aangesteld.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in