Opnieuw 20 graden, met wat wolken
Themabeeld Foto: rr

Zondag verwacht het KMI gedeeltelijk bewolkt en zeer zacht weer met hoge en middelhoge wolkenvelden. Het zuiden van het land krijgt meer zon.

De temperaturen halen 20 graden op de Ardense hoogvlakten en 23 tot 25 graden in de meeste andere streken.

Zondagavond en -nacht is het eerst licht bewolkt. Later op de nacht komen er wolkenvelden binnendrijven vanaf het noordwesten van het land met kans op nevel of enkele mistbanken. Minima tussen 9 op de Ardense hoogten en 15 graden aan zee.

Maandag komen er wolkenvelden binnendrijven vanaf het noordwesten van het land met kans op nevel of enkele mistbanken. Minima tussen 9 op de Ardense hoogten en 15 graden aan zee.

Dinsdag blijft het droog en wordt het zonnig met hoge wolkensluiers en wat onschuldige stapelwolken. De maxima liggen tussen 21 en 25 graden bij een matige zuidwestelijke wind.

Woensdag begint de dag zonnig maar trekt in de loop van de dag vanaf de kust bewolking over het land met kans op een buitje. Aan de kust is dat waarschijnlijk nog voor de middag, in het zuidoosten pas in de loop van de avond. Het wordt warm met maxima van 22 graden aan zee tot mogelijk 29 graden in Belgisch Lotharingen.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in