Vans gaat voor het eerst Belgische samenwerking aan
Foto: Abel Kleinblatt
De Antwerpse skateshop Lockwood is de eerste Belgische naam die een samenwerking aangaat met het Amerikaanse Vans. Samen introduceren ze twee modellen: de Skate Pro SK8-Mid en de Skate Pro Authentic.

De bekende Antwerpse skateshop Lockwood heeft groot nieuws: het brengt samen met Vans twee sneakers uit. Een unicum voor een shop of label van eigen bodem. Eerder slaagde Lockwood er ook al in om als eerste een schoen te releasen in samenwerking met Nike. Dit keer gaat het om een Skate Pro SK8-Mid en Skate Pro Authentic, die respectievelijk voor 90 en 85 euro verkrijgbaar zullen zijn.

Eigenaar Sven Aerts sloeg daarvoor de handen in elkaar met de Antwerpse grafisch designer Ben Boliau. Het resultaat zijn twee sneakers in de kleuren 'Skydiver Blue' and 'Silver Sconce' met daarop een patroon dat aan een hek doet denken, geïnspireerd op de stad Los Angeles. De sneakers zijn vanaf 15 september te koop in acht bevriende skatewinkels in Europa, maar op 8 september wordt de samenwerking al voorgesteld in Lockwood zelf. 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig