Verrassende Belg staat na drie speeldagen helemaal bovenaan Engelse Premier League
Foto: Photo News

In de Engelse Premier League geldt Watford als dé grote verrassing. The Hornets pakten negen op negen tegen Brighton, Burnley en Crystal Palace. En een Belg geniet mee van dat succes: Christian Kabasele is tegenwoordig een certitude centraal achterin bij Watford. En dan te zeggen dat de verdediger niet eens mee mocht naar het WK in Rusland.

Ook zondag hield Watfrod de punten thuis op de derde speeldag van de Premier League. Tegen Crystal Palace werd met 2-1 gewonnen.

De wedstrijd brak pas na de pauze open. Pereyra en Holebas bezorgden Watford een dubbele voorsprong. Na de aansluitingstreffer van Zaha kwam de spanning terug in de partij, maar de thuisploeg hield stand. Christian Kabasele speelde bij Watford de hele partij. Aan de overkant werd zijn land- en voornaamgenoot Christian Benteke na 85 minuten gewisseld. Benteke kwam dit seizoen nog niet tot scoren.

Watford is dit seizoen uitstekend op dreef, en staat na drie duels met het maximum van de punten aan kop, samen met Liverpool. Palace hangt in de middenmoot met drie punten.