Plopsaland wordt weer (even) Meli Park
Foto: rr

Goed nieuws voor wie geboren is voor de eeuwwisseling: Studio 100 trekt (opnieuw) de nostalgiekaart en tovert Plopsaland De Panne weer heel even om in Meli Park.

Meli Park, in handen van honingproducent Meli, opende de deuren in 1935 en werd in 1999 opgekocht door Studio 100. Het bedrijf van Gert Verhulst toverde het pretpark een jaar later om tot Plopsaland.

Nu, achttien jaar later, brengt Plopsaland Meli Park voor even terug. Tijdens de zogenaamde ‘Meli Park Revival Weekends’ - die plaatsvinden in de weekends van 1 , 2 en 8 , 9 september - kunnen de bezoekers genieten van een stevige dosis nostalgie.

‘Het wordt een zoemende rollercoaster van nostalgie die de bezoeker meeneemt naar de wereld van de bijen, het vrolijke deuntje van Apirama, De papegaaienshow, en de splash…’, klinkt het. ‘Samen met ouders en grootouders wordt men er ondergedompeld in de sfeer van het voormalige Meli Park.’

Het is niet de eerste keer dat Studio 100 inzet op twintigers en ouder: in december vorig jaar beleefden tienduizenden jongeren een collectief delirium tijdens ‘het sportpladijs’, waar jeugdhelden uit W817, Spring en Samson & Gert liedjes zongen.