Charlotte de Witte vervangt Travis Scott op Pukkelpop
Foto: Geert Van de velde
De vrijdag van Pukkelpop zal er iets anders uit zien. De Amerikaanse rapper Travis Scott, tevens ook het vriendje van een van de Jenner zusjes, moet plots passen voor de mainstage. Belgische dj Charlotte de Witte mag zijn plaats innemen.

Travis Scott moest afzeggen door onvoorziene verplichtingen op de MTV Music Awards die 20 augustus plaatsvinden in New York. Scott treedt er die avond ook op. Hij had wel nog een boodschap voor de Belgische fans: 'I love my fans in Belgium and look forward to performing for them in the very near future!' In 2016 zei Scott zijn optreden, toen in de Dancehall, ook af, en ook zonder duidelijke reden.

Tweemaal Charlotte de Witte

De nieuwe afsluiter voor vrijdagavond is dus de Belgische dj Charlotte de Witte, vroeger bekend als Raving George. In de afgelopen maanden legde ze al een indrukwekkend parcours af: ze maakte haar debuut in de Essential Mix van BBC Radio1, passeerde langs Boiler Room, en verscheen op de cover van DJ Mag. Nu sluit ze vrijdagavond de mainstage dus af en dat na een volledig andere dj-set, donderdagavond in de Boiler Room. Tweemaal Charlotte de Witte dus, tweemaal dansen, dansen, dansen!
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig