Dimitri Vegas en Like Mike lanceren minicollectie
Foto: rr

De Vlaamse top-dj’s Dimitri Vegas en Like Mike verruimen hun commerciële imperium met een minicollectie die gebaseerd is op Spider-Man.

Voor de collectie ging het dj-duo in zee met Disney. Samen ontwierpen ze enkele T-shirts, die geïnspireerd zijn op de superheld Spider-Man. De kledingcollectie ‘Marvel by Dimitri Vegas & Like Mike’ zal in beperkte oplage verkocht worden in de pop-upwinkel op de Meir in Antwerpen. Wie zo’n T-shirt wil, zal 39 euro betalen.

De minicollectie is allesbehalve de eerste commerciële nevenactiviteit van Dimitri Vegas en Like Mike. De dj’s vielen dan wel voor het tweede jaar op rij net buiten de top tien van best verdienende dj’s van het Amerikaanse zakenblad Forbes, met 10,5 miljoen dollar per jaar (net geen 9 miljoen euro) weten de twee nog steeds hoe ze kunnen inspelen op het grote publiek.

Zo draaiden ze de voorbije twaalf maanden dj-sets op festivals in Japan, de VS, Chili, India, Australië, Peru en China en organiseren ze een hele zomer lang hun eigen feestjes in het luxueuze clubhotel Ushuaïa op Ibiza. En eind dit jaar staan ze alweer vier keer in het Sportpaleis.