Dit topmodel wordt familie van Ivanka Trump
Foto: photonews
Karlie Kloss en Joshua Kushner gaan trouwen, zo heeft het topmodel aangekondigd op Instagram. Daar hoort ook een enorme verlovingsring bij.

De 25-jarige Kloss en de 33-jarige Kushner vormen al zes jaar een koppel. Zij is een topmodel en het gezicht van onder meer Estée Lauder en Victoria's Secret, hij is een zakenman.

Beiden zijn ze ook activisten voor meer vrouwenrechten en het beperken van de wapendracht in de Verenigde Staten en dat is opvallend, want Joshua is de broer van Jared Kushner, adviseur van Donald Trump en getrouwd met Ivanka.

De twee leerden elkaar in 2012 kennen en het was volgens Kloss liefde op het eerste gezicht. Hij zou naar verluidt enkele weken geleden op één knie zijn gaan zitten tijdens een tripje naar upstate New York.

Het topmodel maakte het nieuws bekend met een foto van hen twee samen. 'Ik hou meer van jou dan ik ooit zou kunnen uitdrukken. Josh, je bent mijn beste vriend en soulmate. Ik kan niet wachten om mijn hele leven met jou door te brengen. Ik zou nog miljoenen keer ja zeggen.'

Daarna deelde ze via Instagram Stories ook nog een foto van de grote ring die ze om haar vinger heeft.

 

That ring though ??????

A post shared by Samantha (@karlieklossified) on