Schoonzussen Meghan Markle en Kate Middleton zijn vandaag samen naar Wimbledon gegaan om er de halve finale tussen Novak Djokovic en Rafael Nadal te bekijken. Later wonen ze ook de Ladies’ Singles Final bij. Ze doen dat zonder prins Harry en prins William.

Voor de match maakten Meghan en Kate kennins met een aantal vrouwelijke tennissers, en daarna gingen ze naar de koninklijke tribunes. Eerst volgen ze de halve finale tussen Novak Djokovic en Rafael Nadal, die gisteren niet kon worden afgewerkt omdat het te laat werd.  Kevin Anderson en John Isner vochten tijdens de op één na langste wedstrijd ooit op een grandslamtoernooi voor een finaleplek op Wimbledon. Kevin Anderson won na zes uur en 35 minuten. Daardoor kon de tweede halve finale later beginnen dan gepland.

Vrouwenfinale

Nadien volgen ze de finale tussen de Duitse Angelique Kerber tegen de Amerikaanse Serena Williams. Markle is goed bevriend met Serena Williams en zat in 2016, voor de verloving met prins Harry, ook al in de tribune op Wimbledon.

De Britse koninklijke familie houdt van tennis en de hele familie is een graag geziene gast op Wimbledon. Maar ook Pippa Middleton en broer James zaten al in de koninklijke tribunes. NU wordt reikhalzend uitgekeken naar het bezoek van Kate Middleton en Meghan Markle.