Justin Bieber bevestigt verloving: 'Jij bent de liefde van mijn leven'
Foto: Instagram
Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd, dat heeft de popster nu zelf bevestigd op Instagram. Hij deelde een foto en schreef een lange tekst waarin hij zijn liefde voor haar van de daken schreeuwt. 'Mijn hart is volledig aan jou gewijd en ik zal je altijd op de eerste plaats zetten', klinkt het onder meer.

De 24-jarige Bieber en 21-jarige Baldwin, die haar brood verdient als model, hadden al eens kort een relatie in 2015, maar vonden dit jaar de weg naar elkaar terug. Zo werden ze al kussend gespot in New York en staken ze hun weer opgeflakkerde liefde duidelijk niet onder stoelen of banken. Op vakantie in de Bahamas zou Bieber zijn liefje afgelopen weekend ten huwelijk hebben gevraagd, ook al zijn ze pas enkele weken aan het daten.

De Canadese popster heeft het nieuws intussen zelf bevestigd op Instagram. Hij deelde twee zwart-witfoto's van hem samen en een lange tekst vol religieuze verwijzingen. Ze maken dan ook allebei deel uit van dezelfde kerkgemeenschap en dat was een van de dingen die hen naar verluidt zo aantrok in elkaar. 

'Liefde van mijn leven'

'Ik ging nog een tijdje wachten om het bekend te maken, maar het doet snel de ronde dus luister, het is heel simpel, Hailey ik hou zoveel van jou', begint zijn emotionele boodschap aan zijn kersverse verloofde.

'Ik wil de rest van mijn leven doorbrengen met jou en elk deel van jou op een geduldige en zachtaardige manier te leren kennen. Mijn hart is volledig aan jou gewijd en ik zal je altijd op de eerste plaats zetten. Jij bent de liefde van mijn leven en ik wil het met niemand anders doorbrengen. Je maakt een beter mens van mij en we zijn zo compatibel. Het is grappig, want nu is alles me plots duidelijk geworden. Waar ik nog het meest naar uitkijk, is dat mijn kleine broertje en zusje een stabiele relatie zullen hebben om naar op te kijken en naar hetzelfde op zoek zullen gaan.'

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig