Kersverse echtgenoot Vanessa Paradis gekleed door Belgische ontwerper
Foto: rr
Vanessa Paradis, de Franse zangeres en actrice die veertien jaar lief en leed deelde met Johnny Depp, is zaterdag getrouwd met filmregisseur Samuel Benchetrit. Hij koos voor de gelegenheid een pak dat werd ontworpen door de Belg Kris Van Assche.

Paradis en Benchetrit, beiden 45 jaar oud, kozen voor een intieme plechtigheid in het Franse Saint-Siméon, een klein dorpje ten oosten van Parijs met amper 900 inwoners. Dat schrijft de krant Le Parisien.

Paradis ging gekleed in een witte jurk met sluier en bloemen in haar haar, Benchetrit voor een marineblauw pak. Of goede vriend Karl Lagerfeld de trouwjurk van Paradis heeft ontworpen, is niet duidelijk. Het maatpak van haar kersverse echtgenoot is een ontwerp van de Belg Kris Van Assche, overigens zijn eerste ontwerp voor nieuwe werkgever Berluti.

Paradis en Benchetrit leerden elkaar kennen op de filmset van Chien. Het koppel kondigde eind vorig jaar hun verloving aan. Voor Paradis is het haar eerste huwelijk. Ze heeft dan wel twee kinderen met Johnny Depp, Lily-Rose (19) en Jack (16), maar het koppel is nooit officieel gehuwd. Ook Benchetrit heeft twee kinderen: een zoon Jules met de overleden actrice Marie Trintignant, en een dochter Saul met actrice Anna Mouglalis.