Webshop voor tweedehandsdesignerspullen gaat offline
Foto: Labellov

Labellov, de Belgische webshop die sinds 2012 tweedehandsspullen van luxemerken verkoopt, heeft in Antwerpen een eerste winkel geopend. ‘We willen websitebezoekers de mogelijkheid geven de stuks in het echt te zien.’

Labellov.com verkoopt sinds 2012 tweedehandsspullen van luxemerken zoals Chanel, Delvaux, Louis Vuitton en Hermès. Vooral handtassen, maar ook een selectie kleding, juwelen, sjaals en riemen. Bezielster Birgit De Jager heeft nu ook een fysieke winkel geopend op het Antwerpse Zuid.

‘We willen bezoekers van de website de mogelijkheid geven de stuks in het echt te zien. Hoewel onze producten steeds aan hoge eisen moeten voldoen, hebben tweedehandsspullen nu eenmaal kleine gebruikssporen. Ook al vallen ze in het echt nauwelijks op en beschrijven we op de website alles tot in het detail.’

Bovendien kunnen klanten in de winkel ook terecht voor advies. ‘Op deze manier creëren we the best of both worlds: het snelle en grenzeloze aspect van e-commerce met de diepgaande merkbeleving van een echte winkel’, aldus De Jager.

Webshop voor tweedehandsdesignerspullen gaat offline
Webshop voor tweedehandsdesignerspullen gaat offline

Het interieur van de winkel in de Verlatstraat werd ontworpen door de interieurarchitecten van 9D onder leiding van Nathalie Van Reeth. De belangrijkste focus ligt op de beleving: de mooiste designer handtassen sieren de wanden, grote touchscreens tonen alle beschikbare designeritems.

De winkel is voortaan ook de plek waar mensen hun tweedehandsspullen kunnen binnenbrengen voor verkoop, wat volgens De Jager dagelijks gebeurt. Experten controleren elk item op authenticiteit.

Labellov opent zijn deuren op maandag, dinsdag en donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, en op woensdag en vrijdag van 09.30 tot 14.00 uur. De winkel is ook open op geselecteerde zaterdagen, en Labellov blijft ook pop-upshops openen. Op de website vindt u alle info.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig