Rebel Wilson ontkent dat Vogue haar coverfoto bewerkte
Foto: EPA

Lezers van Vogue Australia dachten dat het magazine de coverfoto van Rebel Wilson bewerkt had om haar er slanker te doen uitzien, maar de comédienne komt zelf met een verklaring op de proppen. ‘Voor de foto at ik één maand lang gezond en begon ik te sporten, onmiddellijk na de fotoshoot at ik brownies.’

Rebel Wilson heeft van zich laten horen nadat haar coverfoto voor Vogue Australia op sociale media heel wat negatieve feedback kreeg. Veel lezers dachten dat het magazine haar foto’s bewerkt hadden om haar een slanker uiterlijk te geven, en dat ze opzettelijk in verhullende kledij werd aangekleed. Maar volgens de comédienne blijkt daar helemaal niets van aan.

‘Neen ik ben niet slanker gemaakt op de foto! Voor de fotoshoot heb ik een maand lang gezond gegeten en gesport, onmiddellijk nadat de foto’s zijn genomen heb ik brownies gegeten’, reageerde Wilson op een van de tweets. Daarna deelde ze ook een foto die ze de dag zelf had genomen van de monitor om te bewijzen dat de beelden niet bewerkt zijn.