Dat was het dan voor de serie ‘New Girl’
De hoofdpersonages van New Girl Foto: New Girl

De populaire sitcom 'New Girl' houdt ermee op na zeven jaar. Actrice Zooey Deschanel, die het hoofdpersonage Jess vertolkt, spreekt van een bitterzoet eind.

Deschanel was maar net doorgebroken op het witte doek door haar rol in de cultfilm ‘500 Days of Summer’ toen Fox de eerste aflevering uitzond in 2011. Dinsdagavond werd de laatste tweedelige aflevering uitgezonden.

Spoiler alert: wie niet wil weten wat er in de laatste aflevering gebeurt, leest beter niet verder.

‘Ik ben erg trots op New Girl, maar het was tijd voor iets nieuws’, zei Deschanel aan Deadline. ‘Het afscheid is bitterzoet, omdat ik al mijn vrienden mis en omdat ik heel graag met mijn collega’s samenwerkte.’ Op het hoogtepunt haalde de show zeven miljoen kijkers in de Verenigde Staten.

De serie eindigt met het huwelijk van Jess (Deschanel) en Nick (Jake Johnson). Het pasgetrouwde koppel moet uit de loft verhuizen omdat het een uitzettingsbevel heeft gekregen, maar later blijkt dat ‘Prank Sinatra’, een alias voor het personage van Winston, alles als grap geregeld had. Jess en Nick besluiten toch niet in de loft te blijven. Een passend einde van de reeks.