LG OLED TV brengt de voetbal naar je woonkamer
Foto: LG OLED TV
Op 14 juni barst het voetbalfeest weer helemaal los. Je wilt er uiteraard geen moment van missen. Maar hoe beleef je het echt vanop de eerste rij, zonder op een vliegtuig richting Rusland te moeten stappen? Ons antwoord: koop een OLED-televisie van LG. De OLED-technologie is wellicht de beste TV-technologie nu beschikbaar, waardoor elke baltoets en elk schot op doel haarscherp en vloeiend in beeld worden gebracht op een groot scherm. Zelfs het stadiongeluid rolt de woonkamer in.
Dossier aangeboden door LG.

Superieure beeldkwaliteit
Voetbal is een feest voor het oog. De indrukwekkende voetbalstadions, de frisse, groene grasmat, de kleurrijke tenues van de spelers, en dat allemaal overgoten met een prachtige zomerzon. Dankzij de unieke eigenschappen van de LG OLED-technologie lijkt het net alsof je het allemaal live meemaakt.

Het OLED-scherm levert een ongeëvenaard contrast met perfect zwart dat het beeld een natuurlijke diepte geeft en de intense, rijke kleuren extra in de verf zet. De supersnelle reactietijd en de uitmuntende beeldverwerking van de unieke Alpha 9 processor geven zelfs de snelste counter perfect vloeiend weer, zonder haperingen of storend gestotter. De spelers en bal tonen altijd haarscherp in beeld, een straffe prestatie die enkel mogelijk wordt door de combinatie de Alpha 9 processor en OLED-technologie van LG.

Levensgroot beeld
Voor de ultieme voetbalbeleving haal je best een zo groot mogelijk scherm in huis. Niet alleen volg je daarmee veel makkelijker de actie op het veld, maar je creëert ook echt het gevoel dat je in het stadion zit. LG’s OLED TV’s zijn beschikbaar met een beelddiagonaal van 55 inch (140 cm), 65 inch (165 cm) en een enorme 77 inch (196 cm). Niet iedereen vindt het gemakkelijk om het geschikte formaat te kiezen. Hoe kies je het juiste voor jouw woonkamer? Dat is erg eenvoudig. Meet de kijkafstand (de afstand tussen de belangrijkste zitplaats en het scherm). Deel die afstand (in cm) door twee. Het resultaat is de ideale schermdiagonaal voor al je TV-kijkplezier. Wil je net iets groter gaan, voor die levensechte ervaring, deel dan de kijkafstand door anderhalf. En vooraleer je denkt dat een grote TV te veel van het goede is, check je best de vederlichte designtaal van de nieuwste OLED-toestellen van LG.

Breed stadiongeluid
Voetbal brengt pure passie met zich mee. We juichen uitbundig als de Rode Duivels scoren, en we slaken kreten van verwondering bij een knappe actie en zucht van teleurstelling bij een tegendoelpunt. In het stadion weerklinkt die passie uit tienduizenden kelen. Ook die ervaring haal je in huis met een OLED TV van LG. De W8-, G8- en E8-reeks zijn uitgerust met krachtig (60 watt) 4.2-kanaalsgeluid, de B8 en C8-reeks leveren 40 watt 2.2-kanaalsgeluid. En allemaal zijn ze voorzien van Dolby Atmos. Deze nieuwe geluidstechnologie creëert realistisch 360-graden surroundgeluid, zodat je echt het gevoel hebt dat je midden in de supportersmenigte zit.

Klaar voor de toekomst
Met LG’s OLED TV’s haal je echte spitstechnologie in huis. Ze bieden niet alleen een reeks unieke voordelen, maar ze zijn ook klaar voor televisietechnologieën van de volgende jaren dankzij ondersteuning voor High Frame Rates (HFR). HFR-beelden leveren tot 120 beelden per seconde, een pak meer dan film (24 beelden per seconde) of televisie (50 beelden per seconde). Zo zal HFR zelfs de allersnelste scènes haarscherp in beeld brengen. Dat is ideaal voor actiefilms, maar zeker ook voor sport. Voor het aankomende voetbalfeest zit je dus helemaal klaar, maar ook voor de Spelen in 2020, EURO 2020 en andere grote sportevenementen in de toekomst.
 

Wacht niet langer ! Bekijk hier de scherpe aanbieding voor diverse LG OLED TV modellen.