Zender Vijf zoekt koppels voor ‘Sex Tape’
Foto: Vijf

Seksuologe Goedele Liekens zoekt koppels die een week lang gefilmd willen worden voor een opmerkelijk nieuw programma op Vijf-tv: ‘Sex Tape’.

De koppels zullen een week lang gefilmd worden. Niet alleen hun leven, maar vooral hun relatie komt in beeld. En dat tot in de slaapkamer toe. Goedele Liekens zal in het programma samen met de koppels de tapes bekijken, om vervolgens hun relatie en hun seksleven te evalueren.

Het programma wil in beeld brengen hoe het er echt aan toe gaat tussen Vlaamse koppels en tussen de lakens. Wat speelt er zich in de huis- en slaapkamers af? Welke issues worden opgelost en welke blijven maar aanslepen? Goedele vraagt wekelijks aan drie koppels het reilen en zeilen thuis te filmen en nodigt hen daarna uit voor een open gesprek over verschillen, gelijkenissen, tendensen of keuzes in relaties, liefde en seks. Samen met hen bespreekt ze wat wel en niet werkt, welke hindernissen er zijn en hoe ze daar best mee omgaan.

VIJF zoekt voor ‘Sex Tape’ koppels die sterk genoeg in hun schoenen staan om open en bloot over hun relatie te praten. Om de grote en de kleine dingen te bespreken. Ook het Britse Channel 4, Goedele Liekens’ tweede thuis, pakt uit met een eigen versie van het oorspronkelijk Israëlische format.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in