Beleef 24 uur in Destelbergen en ontdek de sterktes en zwaktes van uw gemeente
Destelbergen dicht bij alles: ook dicht bij de burger? Foto: if
Zondag 15 oktober, exact over zes maand, trekken ook de inwoners van Destelbergen naar de stembus. Om te beslissen hoe de politieke verhoudingen er vanaf 2019 zullen uitzien. Is de Destelbergenaar en Heusdenaar tevreden over wat de Open VLD-CD&V-meerderheid realiseerde en willen ze dat het de komende zes jaar zo blijft? Of niet? Partijen leggen momenteel de laatste hand aan de kandidatenlijsten en buigen zich ook over hun programma waarmee ze naar de kiezer trekken. Open VLD en CD&V zullen uitpakken met een opsomming van realisaties, N-VA, Groen en SP.A leggen de focus wellicht op wat beter kan de volgende zes jaar.

Onze zusterkrant De Standaard publiceert vandaag een onlinetool waarbij de lezer een beknopt overzicht krijgt van de zwaktes en sterktes van de gemeente. Daarin wordt de situatie per gemeente vooral vergeleken met die in gelijkaardige-vergelijkbare gemeenten. Inwonersaantal, vreemdelingen, inkomen, verkeersproblematiek. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, zoals u zal merken.

Klik hier om te ontdekken wat de sterktes en zwaktes van Destelbergen zijn. Het hoeft niet meteen uw stemhouding te veranderen, maar u krijgt er wel een beknopt overzicht van een aantal opvallende items in uw gemeente. 

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig