Cardi B onthult hoeveel ze verdient aan optreden Coachella
Foto: rr

Hiphopfenomeen Cardi B heeft in een interview met radiozender SeriusXM’s Hip Hop Nation vertelt dat ze zo’n 70.000 dollar of 57.000 euro per dag verdient op het bekende festival Coachella.

Bij ons is het nog even wachten tot de aftrap van het festivalseizoen, maar in het Amerikaanse Californië geven ze komend weekend alvast het goede voorbeeld. De 25-jarige Belcalis Almanzar, beter gekend als fenomeen Cardi B, neemt alvast geen blad voor de mond als haar gevraagd wordt hoeveel ze voor haar optreden op het festival krijgt.

Haar antwoord was duidelijk: zo’n 70.000 dollar per optreden. Aangezien het festival over twee weekends gespreid wordt, zal ze dus tweemaal dat bedrag krijgen of 115.000 euro. Dat lijkt veel, maar voor een superster is dat relatief. Het Amerikaanse weekblad Billboard ziet twee mogelijke redenen: Coachella boekte de nieuwste sensatie al een half jaar geleden, toen ze nog niet zo bekend was als nu. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat Cardi B niet besefte hoe belangrijk Coachella wel was.

Cardi B zal dat bedrag nuttig kunnen gebruiken. Ze maakte bekend dat ze maar liefst 300.000 dollar pompte in de inkleding van het podium en de act. Ze ziet dat vooral als ‘een investering’.

De nieuwste hiphopster heeft een Assepoesterverhaal om u tegen te zeggen: ze ging van de stripclub naar de top van de hiphopscene. De rapper is ongeremd, oeverloos zelfzeker, en trots op haar verwezenlijkingen.

Coachella vindt plaats van 13 tot 15 en van 20 tot 22 april. The Weeknd, Beyoncé en Eminem zijn headliners.

Cardi B onthult hoeveel ze verdient aan optreden Coachella
Cardi B onthult hoeveel ze verdient aan optreden Coachella