'Stefanie van de Revu' maakt lijst Open Zulte compleet
Stefanie Vroman tussen links burgemeester en lijsttrekker Simon Lagrange en rechts Open Zulte-voorzitter Thierry Cornette. Foto: LEZ
Stefanie Vroman zal op 14 oktober kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Open Zulte. Daarmee is de lijst van burgemeester Simon Lagrange helemaal compleet. Stefanie is in Zulte een bekend gezicht als de jarenlange sympathieke uitbaatster van dagbladhandel ‘Revu’.

Stefanie Vroman (46) woont in de Spoorwegstraat in Zulte. Ze is gehuwd met Olsenaar Kürt Rogiers en de mama van Colin en Romy. Stefanie startte in 2008 met het uitbaten van de gekende dagbladwinkel ‘Revu’ aan de Staatsbaan in Zulte. Ruim tien jaar lang was ze er het vertrouwde, sympathieke gezicht. Kranten, krasloten, sigaretjes, postpakjes, … steeds stond ze op een goedlachse manier ten dienste van de vele klanten. Ze laat de winkel nu over aan nieuwe uitbaters. Woensdag was haar laatste werkdag en sloot ze voor de laatste keer de deur van de ‘Revu’.

Tijd voor een nieuwe uitdaging dus. Ze zal op 14 oktober kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van Open Zulte. ‘Via de winkel heb ik de afgelopen jaren met heel veel mensen een heel goed contact opgebouwd. Ik wil nu graag op een andere manier verder ten dienste staan van onze gemeente en onze inwoners. De politiek wordt voor mij een boeiende nieuwe uitdaging. Mijn grootste interesses zijn het sociaal beleid en de zorg voor senioren. Ik ga voor een warme gemeente. Bij de aanpak van Open Zulte voel ik me goed’, zegt Stefanie.

Burgemeester en lijsttrekker Simon Lagrange is in zijn nopjes met de kandidatuur van Stefanie: ‘Als vaste klant in de winkel ken ik Stefanie zeer goed. Ze is de ideale kandidate om onze lijst compleet te maken. Stefanie deed méér dan alleen haar winkel openhouden. Ze was steeds goedlachs en joviaal, ze zag haar klanten echt graag en ze was voor velen een klankbord. Haar sociale ingesteldheid zal in de politiek zeer goed van pas komen. Stefanie heeft tien jaar lang heel veel mensen zien passeren. Ze weet goed wat er leeft, ik ben dan ook zeer blij dat ze onze lijst wil versterken.’

‘Met de kandidatuur van Stefanie is onze lijst nu helemaal compleet. Een groep van 25 sterke kandidaten met evenveel warme persoonlijkheden. Een groep waarmee we goed zitten om in de komende jaren onze aanpak voort te zetten en onze gemeente verder kunnen doen groeien en bloeien’, besluit Open Zulte-voorzitter Thierry Cornette.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in