Netflix gaat ‘Tabula rasa’ wereldwijd verspreiden
Foto: © VRT 2017

De reeks ‘Tabula rasa’, eind vorig jaar een kijkcijferhit met gemiddeld 1,25 miljoen kijkers op Eén, wordt vanaf donderdag wereldwijd verspreid via Netflix.

Dat maakt ZDF Enterprises bekend. Met uitzondering van Duitsland, waar de reeks nu op ZDF te zien is, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, zullen Netflix-abonnees wereldwijd de psychologische thriller-reeks kunnen ontdekken.

‘Tabula rasa’ verhaalt over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. De reeks werd bedacht en geschreven door Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens en Christophe Dirickx. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Cécile Enthoven, Natali Broods, Lynn Van Royen, Tom Audenaert, Peter Van den Begin, Gène Bervoets, Jeroen Perceval, Hilde Van Mieghem, Viviane De Muynck en François Beukelaers.

‘Tabula rasa’ is een productie van Caviar, in co-productie met één en ZDF neo. De reeks kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en met de hulp van de Belgische Tax Shelter-maatregel.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig