Huilbaby's:
kan de psychiater
helpen?

Aflevering 19 maart 2018

Baby's. Die zachte wezentjes die brabbelen, huilen en slapen. Maar wat gebeurt er eigenlijk precies in die kleine lijven? Wat denken en voelen ze in die hoofdjes en hartjes?
Als je het Universitair Ziekenhuis van Leuven binnenstapt en de rode pijlen volgt, kom je uit in de Kleine K: baby-psychiatrie. De combinatie baby's en psychiatrie klinkt niet meteen erg logisch. Wat gebeurt er hier precies? Hoe ziet dat eruit, een baby op de sofa van de psychiater? En is het de toekomst, of een stap te ver? Je hoort het in de eerste aflevering van Uitgesproken.

Beluister de podcast

Volg deze podcast:

Spotify iTunes RSS
© Kevin Faignaert
Over 'Uitgesproken'

Op weinig plekken komen zoveel verhalen samen als op een redactie. Op weinig plekken kunt u er zoveel lezen als in uw krant. Soms ontroerend. Soms spannend. Soms aangrijpend. Niet zelden bijzonder. Alleen: lezen lukt niet altijd. Als u aan het stuur zit, bijvoorbeeld. Of tijdens het koken, joggen, strijken, poetsen of wandelen. Voor die momenten waarop u niet uw ogen maar wel uw oren vrij heeft, is er nu de podcast ‘Uitgesproken’. Met telkens een bijzonder verhaal uit De Standaard. Bewerkt door Siona Houthuys, Nele Eeckhout en Mirke Kist van AudioCollectief SCHIK. Bekend van de podcast-hit

Productie: AudioCollectief SCHIK
Redactie: Siona Houthuys, Nele Eeckhout en Mirke Kist