Vier zal het zesde seizoen van ‘De Mol’ niet langer op maandag- maar op zondagavond uitzenden. Dat maakte de zender zelf bekend.

'We hebben er dit voorjaar bewust voor gekozen om van eind maart tot midden mei met "De Mol" in te zetten op het weekend', zegt Annick Bongers, programmadirecteur van Vier. 'Zo wordt het programma opnieuw een spannende en ontspannende afspraak voor de hele familie.' Het verplaatsen van de uitzendingen naar zondag - tradioneel Eén-dag bij de Vlaamse kijker - is een gewaagde zet. 

De tien kandidaten, over wie het magazine van Decathlon al een tipje van de sluier oplichtte, zullen deze keer een roadtrip door Mexico maken samen met presentator Gilles De Coster. 'Ik kijk ook enorm uit naar alle theorieën en pronostieken, en kan niet wachten om de kijkers mee te nemen op reis doorheen het prachtige Mexico', zegt De Coster. 'Eindelijk mogen we laten zien waar we al zolang met veel plezier en overgave aan bezig zijn.'

De eerste aflevering van 'De Mol' wordt uitgezonden op 25 maart. Midden mei weten we welke mollenjagers het bij het rechte eind hadden.