'Adil en Bilall maken nieuwe <i>Bad Boys</i>'
Foto: pn
Sony kiest voor Adil El Arbi en Bilall Fallah om Bad Boys For Life te regisseren, de derde film in de succesvolle franchise met acteurs Will Smith en Michael Lawrence. Dat meldt alvast het managementbureau van het duo.

In Bad Boys trekken rechercheurs Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) ten strijde tegen drugscriminelen. De eerste twee films in de reeks werden geregisseerd door de bekende regisseur Michael Bay en nu zou het dus de beurt zijn aan het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. 

Voor het duo de regisseursstoel kreeg toebedeeld, moesten ze via Skype op audiëntie bij Will Smith zelf. 'We kregen zijn nummer
toegestuurd', vertellen Adil en Bilal. 'We hebben twee dagen de ballen niet gehad om hem te bellen. Toen we hem aan de lijn
hadden, merkten we meteen: "Dat is gewoon The Fresh Prince". Hij is heel charmant en grappig. Hij is
een grote fan van BLACK. Het klikte echt goed.'

Adil en Bilall trekken binnenkort naar Los Angeles om de deal te finaliseren. De twee zijn daarmee aan hun derde Amerikaanse project toe. Eerder mochten ze al een pilootaflevering regisseren van de series Snowfall en Scalped. In België is hun derde langspeelfilm Patsers net in de zalen, eerder oogstten ze al lof met BLACK en Image.

Bekijk hieronder de trailers van de eerste twee Bad Boys-films: