Sevilla huurt Sandro Ramirez van Everton
Foto: TwitterSevillaFC

Sevilla heeft de Spaanse aanvaller Sandro Ramirez verlost uit zijn uitzichtloze situatie bij Everton. De nummer zes van La Liga huurt Sandro de rest van het seizoen van de Engelse club. Everton nam de 22-jarige aanvaller afgelopen zomer op voorspraak van de inmiddels vertrokken trainer Ronald Koeman over van Málaga, maar hij kwam amper aan bod bij de ‘Toffees’.

De oud-speler van FC Barcelona maakte vorig seizoen veertien doelpunten voor Málaga in de Spaanse competitie. Bij Everton kwam Sandro in acht optredens in de Premier League niet tot scoren.

Sevilla versterkte zich ook met de Mexicaanse vleugelverdediger Miguel Layún en de Spaanse middenvelder Roque Mesa, die worden gehuurd van respectievelijk FC Porto en Swansea City.

Clubicoon José Antonio Reyes van Sevilla gaat aan de slag bij Córdoba. De 34-jarige aanvaller ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij de club die uitkomt op het tweede niveau. Reyes won met Sevilla drie keer op rij de Europa League (2014, 2015 en 2016). De oud-international pakte ook prijzen met Arsenal, Real Madrid, Atlético Madrid en Benfica.