Triple Living koopt helft Land Invest
Projectontwikkelaar Triple Living verwerft de helft van Land Invest. Erik Van der Paal en Mark en Paul Schaling zijn de verkopers, zo vernam de redactie. Volgens betrokkenen moet de deal de financiering van de ontwikkeling van de Slachthuissite en andere projecten binnen Land Invest Group verzekeren.

 Triple Living krijgt de projectonwikkelaar in handen door de overname van Elba, dat op zijn beurt dus de helft van de aandelen in Land Invest Group bezit. Het resterende deel van Land Invest is in handen van Ogeo Fund.

Triple Living is in handen van de families Cavens en Paeleman en had al een akkoord voor de ontwikkeling van de site aan de slachthuissite en het gebouw in aanbouw aan de tunnelplaats in Antwerpen, de Linstower. Verkopers van de aandelen zijn Erik Van der Paal en vader en zoon Schaling. Die laatsten, Paul en Mark, waren ook bestuurder bij Land Invest maar beiden hebben ontslag genomen. Ze worden er vervangen door Jef Cavens en Stefan Paeleman.

Triple Living is op het Zuid in Antwerpen al bezig met de ontwikkeling van nieuwe woongelegenheid en kan zijn verkoopteams direct inschakelen voor de tunnelplaats. De slachthuissite wordt nog een project van vele jaren.

Het is niet duidelijk hoeveel Cavens en Paeleman betalen voor de aandelen. 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in