Angeline Flor Pua is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van het land. De nieuwe Miss België werd zaterdagavond gekroond in De Panne door organisatrice Darline Devos en aftredend Miss België Romanie Schotte. De Antwerpse schone met Filipijnse roots studeert voor piloot.

De verkiezing van Miss België 2018 vond plaats in het Plopsa Theater De Panne, waar maar liefst dertig kandidaten het tegen elkaar opnamen. Angeline Flor Pua gaat naar het huis met het koontje. De 22-jarige jongedame uit Borgerhout  zit in haar derde jaar in de vliegacademie. Ze studeert dus als piloot. Ze houdt van reizen, sport, bakken en uiteraard vliegen. Een andere passie is haar hondje. Ze is afkomstig uit Antwerpen.

Eredames

De andere podiumplaatsen gaan naar tweede eredame Dhenia Covens uit Vremde en eerste eredame Zoë Brunet uit Jemeppe-sur-Sambre. De top-vijf wordt vervolledigd door Lotte Van Linden en Hélène Frederiks.

Miss België 2018 wint naast de titel van de mooiste vrouw van het land onder meer een wagen, make-up en schoonheidsproducten, een zaal om feesten te organiseren, een designhaard en gezondheidsproducten.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in