Een melodramatisch niemendalletje, met een vrouwelijke sterrencast
Foto: EPA-EFE

Nieuw seizoen van de sketchreeks ‘loslopend wild en gevogelte’ met ‘vrouwelijke’ humor. Een tweedelige documentaire over de Britse staatsman die Europa redde van Hitler en sigaren rookte tot hij erbij neerviel in 1965. En een melodramatisch niemendalletje, maar de moeite waard dankzij de vrouwelijke sterrencast.

1 LOSLOPEND WILD EN GEVOGELTE

Eén 21.20-21.50 uur

Nieuw seizoen van de sketchreeks met ‘vrouwelijke’ humor. Nieuw is dat aan de groep vaste acteurs gastoptredens van BV’s worden toegevoegd, van onder meer Sam Gooris (vanavond, zoek alvast dekking), Paul D’Hoore, Frank Deboosere en Jacky Lafon.

2 CHURCHILL, UN GÉANT DANS LE SIÈCLE

Canvas 22.10-22.55 uur

Tweedelige documentaire over de Britse staatsman die Europa redde van Hitler en sigaren rookte tot hij erbij neerviel in 1965. Vreemd: het is een Franse docu, en ze dateert al uit 2013. De aanleiding om ze nog te brengen, is de biopic die volgende week in de zalen komt.

3 STEEL MAGNOLIA’S

Zes 20.35-22.35 uur

Eigenlijk een melodramatisch niemendalletje, maar de moeite waard dankzij de vrouwelijke sterrencast: Shirley MacLaine, Sally Field, Olympia Dukakis en, dingske, allez, die met dat gebit, bekend van Pretty woman, we zouden het duizend keer zeggen.