Lukaku kan opgelucht ademhalen: Engelse voetbalbond onderneemt geen actie na incidenten in spelerstunnel
Foto: Photo News

Manchester United en Manchester City moeten geen sancties vrezen voor de incidenten die zich afspeelden in de spelerstunnel van Old Trafford na de Manchester Derby van 10 december. Dat heeft de Engelse Voetbalbond (FA) donderdag volgens verschillende Britse media bekendgemaakt.

De FA opende een onderzoek daags na de 1-2 overwinning van Manchester City op het veld van de stadsrivaal. Na afloop van dat duel zou Manchester United-coach José Mourinho in de catacomben van Old Trafford aanstoot hebben genomen aan de manier waarop de City-spelers de zege vierden. Het geruzie escaleerde nadat Mourinho de winnaars van de derby had gezegd dat de muziek in hun kleedkamer te luid was en dat ze meer respect dienden te tonen voor de verliezende club. Daarbij kreeg de Portugees water en melk over zich heen en verwondde City-assistent Mikel Arteta zich aan het voorhoofd door een flesje dat door de lucht vloog en volgens bepaalde bronnen afkomstig was van Romelu Lukaku...

LEES OOK: Wat is er precies gebeurd in de spelerstunnel na de derby in Manchester?

Na het bekijken van bewijsmateriaal aangeleverd door “de clubs en onafhankelijke ooggetuigen” heeft de FA uiteindelijk beslist om toch geen actie te ondernemen.

Lukaku kan opgelucht ademhalen: Engelse voetbalbond onderneemt geen actie na incidenten in spelerstunnel
Slachtoffer Mikel Arteta verborg de dag na de incidenten zijn verwondingen Foto: Copyright Cavendish Press