Khloé Kardashian bevestigt haar zwangerschap
Khloé Kardashian (rechts) Foto: PN

Het klopt dat meerdere Kardashians een baby verwachten. Na maanden van speculatie heeft Khloe eindelijk bevestigd dat ze zwanger is van haar eerste kindje. De blondine maakte het nieuws bekend via een foto op Instagram.

’Mijn grootste droom wordt realiteit: we krijgen een baby! Ik was aan het wachten en me aan het afvragen of God eigenlijk al lang een plan had of niet. Hij wist wat hij aan het doen was. Ik moest Hem gewoon vertrouwen en geduldig zijn. Ik kan het soms nog niet geloven dat onze liefde leven heeft gecreëerd’, schrijft ze in een bijschrijft bij een zwart-witfoto van haar bolle buik waar zowel haar handen als die van haar jongere vriend Tristan op rusten.

‘Tristan, bedankt om me graag te zien op de manier waarop je me graag ziet. Bedankt om me te behandelen als een koningin. Bedankt om me mooi te laten voelen op elk moment. Tristan, vooral erg bedankt om me een mama te maken. Je hebt deze ervaring nog magischer gemaakt dan ik ooit kon voorspellen. Ik zal nooit vergeten hoe fantastische je bent voor mij. Bedankt om me zo gelukkig te maken, liefste’, voegt ze er nog aan toe.

Voor Klhoe (33) is het haar eerste kindje. Basketbalspeler Tristan Thompson (26) heeft al een eenjarige zoontje uit een vorige relatie, Prince.