Voormalig F1-piloot Felipe Massa heeft zich verontschuldigd voor een incident waarbij zijn teamgenoot betrokken was. Rodrigo Dantas ging immers letterlijk het gevecht aan met een concurrent.

Tijdens de 500 Milhas de Kart, een kartingwedstrijd in Brazilië, was er herhaaldelijk contact tussen Rodrigo Dantas, die de tweede kart van het team van Felipe Massa bestuurde, en Tuka Rocha.

Uiteindelijk tikte Rocha Dantas van het circuit en beide piloten kwamen in de bandenstapels terecht. Wat vervolgens gebeurde was bijna ongezien. Dantas en Rocha stapten uit hun kart en begonnen te vechten. Dantas duwde Rocha tegen de grond en begon met hem te vechten. Uiteindelijk werden beide heren uit elkaar gehaald en werden beide teams met hun kart gediskwalificeerd.

Volgens Felipe Massa lag een incident eerder tijdens de wedstrijd mee aan de basis van de vechtpartij. 

"Ik vind het zeer jammer, zeker om te zien dat mijn team hierin betrokken is. Het was niet mijn beslissing, ik reed aan de leiding van de race. Ik wil me verontschuldigen voor alles wat vandaag is gebeurd. Ik heb zoiets nog nooit in mijn carrière gezien,er moet competitie zijn op de baan maar zeker en vast niet op deze manier.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: