Politie verspreidt ‘most wanted’-lijst voor 9 onbekende relschoppers
Foto: Federale politie

In het onderzoek naar de verschillende rellen die in de loop van de maand november plaatsvonden in Brussel, heeft de politie donderdag een opsporingsbericht verspreid voor negen relschoppers.

De personen zijn te zien op de verschillende beelden die van de feiten gemaakt zijn maar konden nog niet geïdentificeerd worden. Wie de verdachten denkt te herkennen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

 

 

 

 

 

 

Brussel werd in november drie keer opgeschrikt door hevige rellen. Zo kwam het op 11 november aan de Beurs tot rellen na de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Ivoorkust, liep het bezoek van Franse influencer Vargasss92 op woensdag 15 november zwaar uit de hand, en ontaardde op 25 november een betoging tegen de slavernij in Libië in rellen op de Louizalaan. De Brusselse politie heeft voor die verschillende incidenten al 31 mensen opgepakt en een zestiental andere relschoppers werd al geïdentificeerd maar nog niet opgepakt.

Wie de daders denkt te herkennen, kan contact opnemen met de speurders via de website van de politie, of op het gratis nummer 0800.30.300.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig