Politie van Middelkerke vindt lijk in koffer tijdens BOB-controle
(archiefbeeld) Foto: rr

De politie van Middelkerke heeft in de nacht van woensdag op donderdag een lugubere ontdekking gedaan tijdens een BOB-controle. Tijdens een controle van een voertuig troffen ze een lichaam aan in de koffer. De politie heeft al verschillende arrestaties gedaan.

Rond 2 uur hield een politiepatrouille een wagen met drie inzittenden tegen in de Spermaliestraat in Middelkerke. Omdat de drie zich verdacht gedroegen, onderwierpen de agenten het voertuig aan een controle. In de koffer troffen ze een levenloos lichaam aan. De drie gaven een zeer verwarde uitleg en verklaarden ‘de auto nog maar pas in hun bezit te hebben’.

Eerder berichtten verschillende media, waaronder De Standaard, dat was het lijk was onthoofd, maar dat wordt tegengesproken door het parket. Het slachtoffer vertoonde wel heel zware verwondingen ter hoogte van de hals.

Terwijl de eerste vaststellingen verricht werden, liep er bij de politie nog een melding binnen vanop een camping in de buurt. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze in een caravan ook menselijke resten en een grote hoeveelheid bloed aan.

Zowel de drie inzittenden van de wagen als twee mensen op de camping werden opgepakt. Mogelijk gaat het om een afrekening binnen het drugsmilieu.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in